myv_oren
CRY WHEN U MUST...dah tak tau nak nangis untuk aper...tapi cam nak nangis sekuat hati..sepenuh jiwa....
Aku tak tau lah skrg nie pe yg wat aku kecelaruan pikiran...p keje pun xde mood..rasa cam nk gi bercuti..jauh dari sini..Terasa sungguh membosankan..x aper yang aku cari....

MASALAH??????
Apa yg membelenggu aku...masalah di tempat keje???masalah di kolej???
aku rasa kalu kolej xde hal lah..Penah satu ketika dulu aku rasa suka sangat nak pergi kerja..tapi itu semua hanya dulu..Kini..aarrggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh......................................................
Mungkin bahayanye aku nie cepat bosan ngan sesuatu...aiii baru kerja 4 tahun..ader lagi lebih kurang 28 tahun..INSYAALLAH kalu panjang umuq..samer umur aku sekarang..Dalam masa 28 thn byk suka duka yang aku lalui..dari tadika..sekolah rendah..sek men msk asrama..form 6 blk sek kg..keje mcm2..kilang..cyber cafe..sales girl dll..msk uitm s.alm..prak kat maktab MPSAH keje kerani..juai bihun n sandwish kt kolej..juai conforter...keja banci..jual burger kt stadium..banyak lagilah...tapi lagi 28 tahun aku akan abihkannyer di sini..ooooooooooooooooooo................mungkinkah akan berlakunya transformasi..huhuhuuuuuu
3 Responses
  1. afid Says:

    cik zibah, aku nak komen kat bawah taku ko tak baca, so aku komen kat sini walaupon takde kene mengena..
    hehehe..

    sedap ek kene air coklat tuh. memang hangit la wehhhhhhhh...hahhaa


  2. myv_oren Says:

    huhuhu...kalu de lbh lg dr hangit tu le die..mmg teruk aku kena.time ni je pun diorg nk kenakan..time len x bleh...huhuhu..time tu mmg ngeri giler tp lamer2 cam klakar plak


  3. Dewi Aja Says:

    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)